Financiering en lease

Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Hoewel wij hier geen financieel belang bij hebben willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van uw auto. Wij adviseren dan ook om bij verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank de mogelijkheden te onderzoeken.

Wijzelf hebben goede ervaringen met onderstaande kredietverstrekker. Klik op de link en bekijk ons aanbod occasions en het bijbehorende maandbedrag bij lease of financiering. Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn. Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.


 

   

Financial lease
Met financial lease wordt u zelf economisch eigenaar van auto. Wanneer u een krediet afsluit bij een kredietverstrekker of uw bank maakt u dus gebruik van financial lease. In tegenstelling tot operational lease of private lease bent u bij financial lease zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en wordt u na afloop van de leasetermijn juridisch eigenaar van de auto.

Financiering Dreven