Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Wanneer u uw auto bij ons voor onderhoud aanbied controleren wij hem volledig en maken we een eerlijk en transparant onderhoudsadvies. Zo kunnen wij uw auto na goed overleg een professionele onderhoudsbeurt geven.

Aircoservice
Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. Ons advies is om het aircosysteem iedere twee jaar een servicebeurt te geven.

Offroad-service voor uw 4x4
Heeft u een auto met vierwielaandrijving (zoals een Land Rover of een Range Rover) en is dit een echte offroad professional? Dan is geen steile helling, kiezelweg of zompige akker te veel voor uw 4x4. Als u uw auto tenminste op de juiste wijze gebruikt en onderhoud. Want tussen rijden op de weg en op avontuur gaan in het terrein is een wereld van verschil.

Onze experts kijken samen met u hoe uw 4x4 het beste kan worden afgestemd voor offroad rijden. Hebt u aan de voorzijde een speciale lier nodig? Bijzondere offroad banden voor een unieke ondergrond? Of een expedition-imperiaal voor uw bagage? Wij maken uw auto helemaal klaar voor uw avonturen.