Uitlijnen

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging en is een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden. Het uitlijnen van uw auto is een vak apart en bij Autobedrijf J. van Dreven bent u aan het juiste adres.

Wat is uitlijnen?

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Ook is uw auto beter bestuurbaar en u bespaart op extra brandstofkosten.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u uw auto laat uitlijnen wordt deze beter bestuurbaar en bespaart u op brandstof. Bovendien ervaart u meer rijcomfort en minder onderhoudskosten. U voorkomt bijvoorbeeld overmatige bandslijtage.

Wanneer moet u uw auto uitlijnen?

Wanneer uw auto afwijkt naar een kant of zwaar (of licht) stuurt is het verstandig om uw auto uit te laten lijnen. Wij adviseren om de uitlijning van uw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Ook na het raken van een stoeprand of wanneer u door een diepe kuil bent gereden raden wij aan de uitlijnen te laten controleren.

Waarom bij Autobedrijf J. van Dreven

Het goed uitlijnen van een auto is een vak apart wat wij beheersen. Zo lijnen wij altijd vierkant uit, in light tollerance mode, en kalibreren wij uw stuurhoek sensor.

Een auto wordt bij ons automatisch uitgelijnd na werkzaamheden aan het onderstel, bij de vervanging van de schokdempers, werkzaamheden of vervanging van de fuseekogels of bij werkzaamheden aan de spoorstang.

Uitlijnen bij Autobedrijf J. van Dreven