Storingdiagnose

Geeft uw auto een storing aan maar weet u niet wat er aan de hand is? Met onze kennis en apparatuur lossen wij storingen op waar anderen vastlopen.

Programmeren, software updaten en kalibreren
Met onze diagnose testapparatuur kunnen wij diagnose stellen, software updaten, sleutels inleren of inlezen, programmeren en modificatiers uitvoeren. Ook collega garagebedrijven zijn hiervoor uiteraard van hart welkom

Foutcodes Land Rover, Range Rover en Jaguar
Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. Een storing kan weer een andere storing veroorzaken, waardoor een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Wij als diagnose specialist weten hoe we foutcodes moeten interpreteren.

Een bekende foutcode bij Landrover modellen is de melding Pressure increase too slow when filling (C1A20 – 64). In veel gevallen wordt deze foutcode veroorzaakt door een defecte compressor van de luchtvering. Het reparatieadvies luidt dan om de compressor te vernieuwen, maar is de reparatie dan klaar? Wij voeren eerst een uitgebreide diagnose uit alvorens wij wat gaan vernieuwen!

Andere bekende foutcodes zijn C1A13-64, C1A37-01, C1A20, C1A00, C1A13-64, C1A20-64. Komt u deze foutcodes tegen in uw Landrover? Wij hebben alle kennis in huis om dit voor u te verhelpen.

Altijd de beste oplossing
Bij Autobedrijf J. van Dreven streven wij er altijd naar om u niet nog eens terug te laten komen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de beste oplossing te zoeken.

Diagnose stellen bij Landrover specialist van Dreven