Reparatie

Differentieel of tussenbak revisie

Maakt uw auto een lager of zingend geluid? Of hapert uw 4x4 in korte bochten? Waarschijnlijk heeft uw auto dan een differentieel of tussenbak probleem. Bij Autobedrijf J. van Dreven hebben wij alle kennis en apparatuur in huis om de revisie uit te voeren. Bovendien hebben wij de veel voorkomende tussenbakken op voorraad liggen zodat u snel weer de weg op kunt

Koppakking lektest

Een koppakking is een afdichting die zich bevindt tussen het motorblok en de cilinderkop. Hij voorkomt dat er gassen uit de verbrandingsruimte ontsnappen. Helaas komt het wel eens voor dat een koppakking lekt. Dit kan komen door bijvoorbeeld een te hoge motor temperatuur. Wij beschikken over kennis en specialistische apparatuur om een diagnose uit te voeren.

Draagarm rubbers Land Rover Discovery en Range Rover Sport

Hoort u een tik of bonk wanneer u kort en krachtig remt? Of gerammel als u over een klinkerweg rijdt? Waarschijnlijk zijn dit olie gevulde rubbers die snel lek gaan en daardoor speling veroorzaken waardoor u slecht weggedrag ervaart. Bij Autobedrijf J. van Dreven kunnen wij hier slijtvaste kunststof bussen in persen zonder de draagarmen te vervangen. Daarnaast wordt uw auto gelijk vierkant uitgelijnd. Zo is het probleem direct verholpen!

Koppelomvormer vervangen Range Rover Sport en Land Rover Discovery

Ervaart u een schommelend toerental of trillend gevoel met optrekken? Dan is waarschijnlijk uw koppelomvormer defect. Een koppelomvormer is een koppeling die werkt op basis van vloeistof. Deze wordt vaak toegepast in plaats van een mechanische koppeling, bijvoorbeeld bij auto’s met een automatische versnellingsbak.

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om de koppelomvormer van uw Range Rover of Land Rover te reviseren.

Wilt u hiervoor, of voor ander onderhoud, een afspraak maken? Klik dan hier!

Reparatie