Schadeherstel

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Autobedrijf J. van Dreven herstelt uw auto namelijk snel en vakkundig. Bovendien verzorgen wij (indien gewenst) de complete schadeafwikkeling voor u. Ondertussen blijft u gewoon mobiel, omdat u bij ons altijd kunt rekenen op vervangend vervoer.

Wij herstellen de schade aan elk merk auto en we zijn gespecialiseerd in Range Rover, Jaguar en Land Rover.

Verzekering
Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker wanneer u alleen WA-verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen. Helemaal gratis! Dit doen wij in samenwerking met Centraal Beheer.

Schadeherstel

Ruitreparatie
Heeft u een sterretje in uw voorruit? In onze werkplaats zijn wij uitstekend in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. Wij volgen exact de juiste fabrieksprocedures en gebruiken alleen de voorgeschreven materialen, zodat uw herstelde of nieuwe ruit altijd zijn sterkte behoudt. Ook ruitreparatie kunnen wij afhandelen met uw verzekeraar.

Snelle reparatie
Bij kleine beschadigingen, zoals een barstje, kan de ruit vaak eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar worden gerepareerd met een speciale hars. Het is wel zaak dat u dit zo snel mogelijk laat repareren om doorscheuren te voorkomen.

Vervangen
Kan de ruit van uw auto niet meer worden gerepareerd, dan kunnen wij volgens fabrieksvoorschriften een nieuwe ruit monteren. Uiteraard met A-materialen om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien bent u gegarandeerd van de juiste tint in uw voorruit.