Banden

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de web. Maar wanneer heeft u winterbanden in plaats van zomerbanden nodig? Of heeft u aan een vier-seizoenenband genoeg? Autobedrijf J. van Dreven heeft alle soorten banden in verschillende prijsklassen op voorraad. Ook voor uw auto zit de optimale keuze ertussen.

Bij ons kunt u ook terecht voor het professioneel balanceren, uitlijnen en (de)monteren van uw autobanden.

Bandenhotel

Wij raden onze klanten altijd aan om gebruik te maken van zomer- en winterbanden. Het rijden op bijvoorbeeld winterbanden komt ten goede aan de veiligheid van u en uw passagiers.

Wanneer u de beschikking heeft over meerdere bandensets of velgen kan het een nadeel zijn dat u alles thuis moet opslaan. Misschien heeft u thuis wel geen plek en het schoon vervoeren en opbergen van wielen kan ook voor een uitdaging zorgen. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van het bandenhotel. Uw banden of velgen worden eerst grondig gereinigd en onder goede condities opgeslagen. Op het moment dat het omwisselen van banden weer nodig is zorgen wij ervoor dat de banden weer klaarstaan om onder uw auto te worden gemonteerd.