Vervoerservice

Chauffeurservice tijdens onderhoud
Heeft u uw auto naar ons gebracht voor onderhoud, maar heeft u geen vervoer om thuis of op uw werk te komen? Vraag dan naar onze chauffeurservice! Wij brengen u van ons bedrijf naar uw bestemming. Zodra uw auto klaar is halen wij u op een afgesproken tijdstip weer op.

Airportservice
Gaat uw op reis of op vakantie? Sla dan twee vliegen in één klap! Laat het onderhoud aan uw auto uitvoeren tijdens uw reis wanneer u de auto niet gebruikt. Geniet vervolgens van onze chauffeurservice naar Schiphol. Zo vermijdt u meteen de dure parkeertarieven. Wanneer u landt rijdt u met uw fris gewassen en perfect onderhouden auto weer naar huis.

Vervoerservice Autobedrijf J. van Dreven

Vervangend vervoer
Wanneer uw auto bij ons in onderhoud staat wordt u altijd een gratis leenauto aangeboden. Zo blijft u mobiel! Tegen betaling is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van een Land Rover. Wij vragen u om voor de tijd contact met ons op te nemen wanneer u gebruik wenst te maken van een leenauto.

Haal- en brengservice
Heeft u pech onderweg? Wij halen uw auto gelijk op en kunnen direct zorgen voor vervangend vervoer. Ook wanneer u niet in staat bent om uw auto bij ons af te leveren kunnen wij uw auto halen en brengen waar u maar wilt.